Translate

donderdag 23 mei 2013

Even rust...


Even rust 230513
Om Maywen wat rust te geven, neem ik deze keer alleen de pen ter hand
om jullie te laten lezen hoe met het haar en de puppy's gaat. Diegene onder jullie die regelmatig de website en webcam bezoeken, zien natuurlijk dat de pups lekker groeien en in hun ontwikkeling keurig het boekje volgen. Teefje Lila had vrijdagavond, 17 mei, als eerste haar oogjes open. De volgende ochtend, bij het wegen, hadden alle pups de ogen en oortjes geopend.
Teefje Geel wil uit de ren 200513

Sinds een paar dagen zie je ze regelmatig op 4 pootjes door de werpkist en ren waggelen. Echt lopen wil ik het nog niet noemen, maar zij proberen het wel! Willen zij echter snel van A naar B, dan "zwemmen" of rollen zij het liefst. Het maakt daarbij nog steeds niet uit of er een broertje of zusje in de weg ligt; daar wordt gewoon overheen gewalst óf het "obstakel" wordt opzij geduwd. Zachtzinnig gaat dat beslist niet.
 
de reutjes dicht bij mama Maywen
In gewicht en qua uiterlijk ontlopen de puppy's elkaar nog steeds niet veel. Wel valt al een paar dagen op dat de teefjes ondernemender en actiever zijn dan de reutjes, die zich liever bezighouden met lekker eten, slapen en groeien. Na een dag volgen zij dan de voorbeelden van hun zusjes op, maar ach, is dat niet meestal zo?

Tot de volgende keer!
Aimée



Geen opmerkingen:

Een reactie posten